Fuksien pikkujoulut 2020

Aika 27. marraskuuta 2020 kello 19.00
Paikka Satakuntatalo
Ilmoittautuminen alkaa 13. marraskuuta 2020 kello 18.00
Ilmoittautuminen päättyy 25. marraskuuta 2020 kello 23.59
Osallistujat 48 / 999
HUOM! Ilmoittauduthan uudestaan vaikka olisit ilmoittautunut jo aiemmin!
 
HOUHOUHOUU! Tämän vuoden teemaan sopien pikkujoulut saivat kokea jouluyllätyksen ja tapahtuma siirtyykin täysin etäjuhlaksi Zoomiin! Myös ilmoittautuminen avautuu uudestaan ja tällä kertaa ei ole rajoitteita osallistujamäärän suhteen. Jokaisen tulee ilmoittautua itse, mutta kannustamme muodostamaan omia juhlaseurueita (suunnille max 5), jotta saatte parhaan mahdollisen kokemuksen irti pikkujouluista. Toki aina voi myös osallistua yksin!

Jokainen osallistuja saa perjantaina 27.11.2020 klo 15-18 hakea yllätyspussin Viisistä. Se sisältää materiaaleja ohjelmiin sekä muita mukavia jouluyllätyksiä! Ilmoittautumisessa kysytään tuletko hakemaan yllätyspussin vai et. Tarjoamme myös mahdollisuuden hankkia sisällön itse julkistamalla joulumenumme sekä tulostettavat ohjelmat myöhemmin, jos sinulla ei ole mahdollisuutta/halua hakea pussia Satakuntatalolta.
 
Pikkujouluissa on tänä vuonna mahtava pukeutumiskisa, josta on luvassa upea palkinto. Teemana on pukeutua mahdollisimman jouluisesti, mutta luovuutta kannattaa käyttää! Pari mahtavaa ehdotusta meiltä järjestäjiltä: joulukuvaelman henkilö, mystinen lahjapaketti, poro, tonttu, lumiukko, punakuono… Voitte toki myös koordinoida koko seurueenne asut yhteensopiviksi!

Ilmoittautuminen on päättynyt.

Osallistujat (48)