Satakuntalainen Osakunta on Helsingin seudulla opiskelevien satakuntalaisten ja satakuntalaismielisten korkeakouluopiskelijoiden yhteisö. Tarjoamme jäsenillemme toimintaa, tapahtumia, palveluita ja kodin keskellä Kamppia.

 


Opiskelijakämppä Kampista? Satakuntatalon asuntola sijaitsee aivan Helsingin keskustan tuntumassa osoitteessa Lapinrinne 1. Osakunnan jäsenet voivat hakea asumaan edulliseen ja hyvin palveluin varusteltuun Satakuntataloon. Satakuntatalo on peruskorjauksessa ja asuntohaku aukeaa seuraavan kerran keväällä 2022.

 


Kuntosalilta saunan kautta kattoterassille istumaan iltaa – Satakuntatalossa sijaitsevat tilamme ovat vapaassa käytössä ympäri vuorokauden. Osakuntahuoneistoamme sekä kerhotila C6:ta on myös mahdollista varata omiin tilaisuuksiin. Satakuntatalon tilat peruskorjataan 1.6.2021 eteenpäin, korjauksen aikana tilat eivät ole käytössä. 

 


Osakuntamme juuret ovat pitkät ja ulottuvat aina 1600-luvulle saakka, joten opintojen ohella sinulla on loistava tilaisuus päästä tutustumaan moniin hienoihin akateemisiin perinteisiin, joita ei muualla enää vaalita.

 

Karhunkierros

 

Karhunkierros 2/21

 

Osakunnan viikko