Viikko 49 / Week 49

 • 29. marraskuuta 2020

  Heipä hei!

  Aika rientää ja huomenna onkin jo marraskuun viimeinen päivä! Kuunvaihteen viikko sujuu osakunnalla rauhallisesti, mutta muutamia huomionarvoisia asioita ensi viikollakin on luvassa. Tiistaina on asukkaiden kokous Zoomissa. Esityslistalla on esimerkiksi AJK:n jäsenten valinta! Muista ilmoittautua 1.12. klo 12 mennessä täällä: https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/asukkaidenkokous/

  Keskiviikon osakuntailta on täälläkin viikolla peruttu, mutta sunnuntaina pääsee juhlistamaan itsenäisyyspäivää Zoomin välityksellä. Mikä parasta, kaikki halukkaat pääsevät mukaan linkin avulla, joka ilmaantuu tiedotuslistalle lähempänä tapahtumaa!

   

   

   

   

  Muistetaan vallitseva jatkossakin vallitseva koronatilanne. Osakuntahuoneiston koronaohjeet löytyvät täältä, mikäli ne ovat päässeet unohtumaan! Jos mihinkään liittyen on kysyttävää ja kommentoitavaa osakunnan hallitukselle voi sähköpostia lähettää osoitteeseen hallitus@satakuntatalo.fi tai viestiä anonyymisti täällä!

   

  Viikko 49

  Ma 30.11.

  -klo 19:10 Maanantailenkki 10km, lähtö Viisistä

   

  Ti 1.12.

  -klo 19 Asukkaiden kokous Zoomissa

  -klo 20:15 Keskivartalotreeni, Lastenlehto

   

  Ke 2.12.

  -klo 18-18:30 Jäsensihteerin päivystys Toimistolla

  -klo 18-18:30 AJK:n päivystys toimistolla

  -klo 18-19 Kirjastopäivystys

  -HUOM! Oki peruttu

   

  To 3.12.

  -klo 19 Viinipiiri, C6

   

  Pe 4.12.

  - ei mitään

   

  La 5.12.

  -ei mitään

   

  Su 6.12.

  -Itsenäisyyspäivänjuhla Zoomissa!

  -klo 19:00 Kuntopiiri, Lastenlehto

   

   

   

  Mukavaa viikkoa toivotellen

  tiedotussihteeri

  Petra Hietanen

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

   

  ­­­­______________

   

  Hello!

  Time flies and the last day of November is tomorrow! The beginning of December will be calm at the nation but a few events are worth mentioning. On Tuesday there will be a meeting for the people living at Satakuntatalo in Zoom. Remember to sign in here before 12:00 December 1st here: https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/asukkaidenkokous/

  The nations evening on Wednesday is cancelled but on Sunday we will get to celebrate the Independence Day via Zoom. The best part is that everyone can participate via the link that will be sent to the email-list closer to the event!

  We should remember the ongoing corona-situation. One should not arrive to events if feeling sick. Let’s also practise good hand hygiene and keep the safety distances. If you have any questions regarding this situation you can email the board of the Nation hallitus@satakuntatalo.fi on anonymously here!

   

  Week 49

  Monday

  -19:10 Monday run, 10km

   

  Tuesday

  -19:00 Meeting for the people living at Satakuntatalo, Zoom

  -20:15 Core workout, Lastenlehto

   

  Wednesday

  -18-18:30 The membership secretary is available at the office; Come get yourself a key card or something

  -18:00-18:30 The people running the housing are available at the office, go ask about something concerning housing 

  -18:00-19:00 Library open, come borrow some books!

  -NB Nations evening cancelled

   

  Thursday

  - 19:00 Wine evening, C6

   

  Friday

  - nothing

   

  Saturday

  - nothing

   

  Sunday

  - Independence Day celebrations in Zoom

  19:00-20:00 Sunday workout, Lastenlehto

   

   

  Have a great week!

  Petra Hietanen

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi