Osakunnan viikko 41 / Week 41

 • 10. lokakuuta 2021

  Viikkotiedote, Viikko 41 (English below)

  Hyvää iltaa arvon osakuntalaiset!

  Lokakuu se vain etenee ja viikkotoiminta pyörii tavalliseen tapaan. Urheilla pystyy monena päivänä ja monella tavalla, vastapainona reippaudelle keskiviikon Leffakerhon okissa ja Kraadin torstaituokiossa virvokkeiden ja keskustelujen äärellä pystyy taas hivenen rentoutumaan.

  Ensi viikolla on myös tavallisesta poikkeaviakin juttuja! Perjantaina osakunnan mökillä Kauvatsalla alkaa Fuksisipi, jonne ovat toki myös muut osakuntalaiset tervetulleita. Ohjelmassa on luvassa kaikenlaista mukavaa mökkipuuhaa, hyvin kattava kuvaus viikonlopusta ja ilmoittautuminen löytyvät näppärästi täältä https://satakuntalainenosakunta.fi/fi/ilmo/fuksisipi21/.  

  Sunnuntaina Maila Talvion syntymästä tulee kuluneeksi 150 vuotta ja sekä Satakuntalainen osakunta että Satakunnan Kilta muistavat tätä seppeleenlaskulla Hietaniemessä ja vierailulla inspehtoriparin entiseen kotiin Töölönlahdella. Tilaisuus alkaa klo 15 kokoontumisella Hietaniemen Vanhalla kappelilla ja seppeleenlaskulla Talvion haudalle. Tämän jälkeen siirrytään Töölönlahdelle, jossa on luvassa filosofian tohtori Marja-Liisa Rönkön puheenvuoro Talviosta ja kahvitus. Ilmoittautuminen tarjoilujen mitoittamiseksi alkaa lähipäivinä.

  ma 11.10.

  • klo 19.15 maanantailenkki 10 km

  ti 12.10.

  • klo 20.15 kuntopiiri Lastenlehdossa
    

  ke 13.10.

  • klo 18.00–18.30 jäsensihteerin päivystys
  • klo 19.15 Leffakerhon oki

  to 14.10.

  pe 15.10.

  • klo 16.00 kiipeilyä Redissä Kalasatamassa
  • Fuksisipi alkaa

  la 16.10.

  • ei mitään

  su 17.10.

  • klo 15.00 Maila Talvion syntymästä 150 vuotta -tilaisuus
  • klo 19.00 kuntopiiri Lastenlehdossa

  Myös satolaisia koskee Hämiksen laatimat koronaohjeistukset ja -rajoitukset, jotka löytyvät kokonaisuudessaan täältä. Muistetaan siis mennä paikan päälle vain täysin oireettomina ja käsihygieniasta huolehtien. Paikan päällä käydessä kannattaa kirjata oma nimi vieraskirjaan taudinjäljityksen helpottamiseksi. Hämäläis-Osakunnalla ei ole henkilömäärärajoituksia, mutta talolla kannattaa jakautua mahdollisimman tasaisesti kaikkiin kerroksiin ja pitää muihin etäisyyttä mahdollisuuksien mukaan.  Muistutuksena myös siisteydestä huolehtiminen: siivotaan omat kahvikupit ja muut sotkut myös Hämiksellä, jotta kaikilla olisi mukava oleskella yhteisissä tiloissa.

  Tulevia tapahtumia:

   

  Tsemppiä viikkoon!

  Anna-Kaisa

  Tiedotussihteeri

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. SatOn löydät instasta @satolaiset ja facebook-sivulta ”Satakuntalainen Osakunta”!

  ___________________

  Weekly letter, week 41

  Hello!

  October is going by so fast, and the typical weekly events are running normally. One can exercise in many ways and multiple times during the week, but one can also take it easy and relax in Wednesday’s movie club’s Nation’s evening and in Thursday evening’s casual get-together. On Thursday we’ll chat about joy and happiness and there’s wine, tea, and juice available, too.

  There’s also something not so typical happening next week! On Friday there’s a freshman event on our Nation’s cottage in Kauvatsa. (Non-freshmen are welcome, too). The idea is to spend a nice cottage weekend there by eating well, going to the sauna (maybe even swimming, if one’s brave enough!) and spending time together.  The registration is open here and there’s more info (it is in Finnish but you can contact the number in the end of the description if there’s something to ask)!

  On Sunday it has been 150 years since Maila Talvio was born. To celebrate this the Satakunta Nation and the Guild of Satakunta will deposit a wreath to Talvio’s grave and pay a visit to her and her husband’s old home in Töölönlahti. The event starts at 15.00 in Hietaniemi graveyard’s Old Chapel (Mechelininkatu 2) and by depositing the wreath to the grave. Then we will proceed to Töölönlahti (Linnunlauluntie 7) and hear a statement about Talvio (in Finnsih). The registration to estimate the amount of participants (to make sure there’s enough coffee) will open in the near future.

  Monday 11.10.

  • 19.15 Monday run 10 km

  Tuesday 12.10.

  • 20.15 light exercise in Lastenlehto park

  Wednesday 13.10.

  • 18.00-18.30 membership secretary available at the office
  • 19.15 Nation’s evening: movie night

   

  Thursday 14.10.

  Friday 15.10.

  • 16.00 Climbing in shopping mall Redi in Kalasatama
  • Freshman event in Nation’s cottage

  Saturday 16.10.

  • nothing

  Sunday 17.10.

  • 15.00 event to celebrate the 150 years from the birth of Maila Talvio
  • 19.00 light exercise in Lastenlehto park

  Remember to have good hand hygiene when visiting the nation’s premises. It is recommended to write your name in the guest book when visiting Hämis as it makes it easier to track people who are possibly exposed to Covid in case of infections. There are no restrictions regarding the amount of people attending the events of Häme Nation but try to keep a distance to others if possible. Remember also to clean up your mess (coffee mugs) so that everyone can enjoy their time there.

  Have a nice week!

  Anna-Kaisa

  tiedotussihteeri@satakuntatalo.fi

  P.S. You can find SatO in Instagram @satolaiset and in Facebook ”Satakuntalainen Osakunta”!